17-11-04

Mijn verhaal.

In september 2001 kwam ik "Christoph Thys" aankloppen bij radio Zoe. Dit was dan in het kader van mijn opleiding. Ik kwam daar om als stagiair te functioneren. Later werd ik mede-programma-verantwoordelijke aan de zijde van Diederik Van der Veken, en deed ik ook werk voor Radio Kempen.

In 2002-2003 ben ik bij Radio Magdalena begonnen. Dit ook als stagiair. Daar zette ik dan gewoon mijn werk verder. Het begon dan ook niet meer te lijken op een stage, ik begon er ook te komen in mijn vrije tijd. Het werd een gewoonte. Ik bleef er niet meer weg. Intussen was ik ook stagiair bij Mediamix in Halle-Zoersel.

Het nam zoveel tijd in beslag, dat mensen uit mijn directe omgeving vroegen om meer tijd te maken voor andere dingen (school, vriendin, familie,...). Toch bleef ik, maar in minder mate, naar de studio's komen. Tot zover heb ik dit niet gelaten.
 
Toen in 2004 mijn studies erop zaten was ik zo verbonden met radio, dat ik had besloten om er mijn job van te maken.
 
Ik had dan reeds beslist om mee te dingen voor de frequentie in Beerse, 106.9FM, en had eigenlijk niet gedacht(maar wel gehoopt) deze te hebben. Toen we de vergunning in de bus kregen, ben ik als een pijl uit een boog naar mijn "mentor" Diederik Van Der Veken gestapt. Ik hem dan het "plan" voorgelegd i.v.m. Radio 7.
 
Diederik was natuurlijk geïnteresseerd in Radio 7. Ik heb hem dan ook gevraagd om mij te helpen in het opzetten van het project. Dus vanaf dat moment werkt Thys Media Consulting samen met Van Der Veken Consultancy. Het gaat hier wel niet over een samenwerking tussen Radio 7 en Radio Zoe.

 

Enkel zijn er afspraken gemaakt over het gebruik van de studio's van Radio Zoe. Regionaal kan er dan wel samengewerkt worden of op vlak van advertenties. De twee stations gaan ook niet programmatorisch samenwerken. 


14:46 Gepost door Thys Media Consulting | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.